ALOE BERRY NECTAR – Aloe vera gel s dodatkom brusnice

Aloe berry Nectar

Aloe Berry Nectar

1 litra Aloe Berry Nectara sadrži 90% čiste Aloe vera gela, može se piti uz obrok ili samostalno. Njegov izvrstan okus potpuno je prirodan, poboljšan je mješavinom svježih brusnica i slatkih, zrelih jabuka. Aloe Berry Nectar je s dodatkom fruktoze (prirodni voćni šećer) slatkoća je dovoljna da zadovolji i odrasle i djecu podjednako. Brusnica je bogata C vitaminom, ujedno vrlo korisna za čišćenje mokraćnih putova, te se u velikoj mjeri u kombinaciji s aloe vera gelom koristi u ginekologiji. Aloe Berry Nectar posebno se preporučuje osobama koje imaju poteškoća s mokrenjem, bolesnima od gripe i općenito svima kada vladaju zaraze, kao i za sve fizički slabije osobe.

Proizvod Aloe Berry Nectar je bez glutena.

Količina: 1 litra

Šifra proizvoda: 34

Cijena : 258,89 kn

O proizvodu

Aloe Berry Nectar sadrži sve sastojke kao i Aloe vera Gel

Aloe  Berry Nectar sadrži veliku količinu vitamina C, kao i piknogenola – snažnog antioksidansa koji je djelotvoran u očuvanju kolagena te sadrži još vitamine A, C, te kalij i pektin.

Aloe Berry Nectar preporučuje se djeci (pomaže kod imuniteta) i trudnicama (loša krvna slika). U slučaju bronhijalnih oboljenja Aloe Berry Nectar uveliko ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu i povećava energiju, te apetit.

Aloe Berry Nectar se ne preporučuje dijabetičarima jer sadrži voćne sokove, a ne bi ga trebalo piti ni kod želučanih tegoba, jer brusnica pospješuje izlučivanje kiselina.

Doziranje:

U cilju očuvanja zdravlja preporučuje se od 0,3 do 0,5 dl na dan. U slučaju zdravstvenih tegoba 1 dl na dan. U slučaju jačih tegoba može se uzimati 1,5 do 2,0 dl više puta na dan, sve dok tegoba postoji – ne može se predozirati i nema nuspojava.

Potvrda najbolje Aloe Vere na svijetu

Forever Living Product je najveći svjetski proizvođač Aloe Vere koji proizvodi 92% svjetske proizvodnje aloe vere i ima zadovoljene sve kriterije kako se ne bi izgubila kvaliteta gela. Forever Living Products pridržava se najviših standarda te aktivno traži vanjske certifikate kako bi vam to i dokazali.

Naši aloe vera proizvodi prvi su koji su nagrađeni s „The Internal Aloe Science Council’s Seal od Approvalnatio“. Potražite njihov pečat na svim našim aloe proizvodima.

Mi inzistiramo na najboljem i to je upravo ono što ćete i dobiti.

Najčešća pitanja

Proizvod možete naručiti telefonski na broj 095 846 4674 , preko kontakt forme ili na mail [email protected]
Prilikom narudžbe preko maila, obavezno ostavite vaš kontakt broj.

Za narudžbe ukupne vrijednosti iznad 1.500,00 kuna troškovi dostave idu na račun Prodavatelja.
Za narudžbu ukupne vrijednosti ispod 1500,00 kuna cijena za jednu pošiljku na teritoriju Hrvatske je 35,00 kuna.

Ako ste iz Zagreba, narudžbu možete preuzeti besplatno na adresi Trakošćanska 16.

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Isporuka se obavlja po dobivenom dokazu o uplati. Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 48 h, i to od vidljive uplate na računu Prodavatelja

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
Internet ili mobilnim bankarstvom
Općom uplatom

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja su nastala u transportu

Možete ostvariti 15% popusta već pri prvoj kupnji (registrirani korisnik) ako kupite prozivode u vrijednosti većoj cca 660,00kn, odnosno narudžba mora biti veće od 55€ preračunat u HRK, po tečaju 7.6 za netto iznos.

Kako do popusta od 35%?

Popust od 35% ostvarujete kupnjom proizvoda u iznosu od 500 e , odjednom ili u dva kalendarska mjeseca. Nakon ostvarenog uvjeta, na svaku sljedeću narudžbu imate pravo na popust od 35%.
Popust od 35% prestaje vrijediti ukoliko u 2 g. nije napravljena niti jedna narudžba.

Vezani proizvodi
Image
Kupnjom paketa ostvarujete 15% popusta!
Regulacija krvnog tlaka

Regulacija
krvnog tlaka

Paket za ljeto

Paket
za ljeto

Ublažite stres

Ublažite
stres

1.Paket kod problema s kožom

Paket kod
problema s kožom

C9 - cokolada

C9
Detox u 9 dana

26a.Prva pomo u kuici 26a

Prva pomoć
u kući