Forever Aloe Bits N Peaches

Forever Aloe Bits N Peaches

Forever Aloe Bits N Peaches

Forever Aloe Bits N Peaches  koji osigurava dobro djelovanje Aloe vera gela, čudesan ne usporediv okus s dodatkom komadića Aloe Vere sjedinjeni s okusom  dozrelih bresaka. Idealno piće za djecu i trudnice. Forever Aloe Bits N Peaches vitaminskom koktelu dodan je karotenoid,  koji je nužan za održavanje stanja imunološkog sustava.

Sadrži sve sastojke kao i Aloe Vera Gel!

Prelijte Bits ‘n’ Peaches preko leda ili pomiješajte s voćnim sokom, te uživajte u svako doba dana.

Proizvod Bits n Peaches je bez glutena.

Količina: 1 litra

Šifra proizvoda: 77

Cijena: 281,98 kn

O proizvodu

Aloe vera gel izuzetno je hranjiv

Aloe vera gel je izuzetno djelotvoran proizvod 100% prirodan i čist. Bogat je vitaminima ( u njemu se nalazi čak B12 vitamin koji je veoma rijedak, aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i 7 aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.

Svojim prirodnim hranjivim tvarima popravlja nedostatke u organizmu, regulira imunološki sustav, normalizira proces probave, pomaže u ponovnom uspostavljanju narušenog stanja u procesu izmjene tvari u organizmu, popravlja krvotok, tj. aktivira sposobnost organizma za samoizlječenje.

Zato je aloe vera gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čovjeka.

Kao što je slučaj kod većine prirodnih sokova sok dobiven cijeđenjem iz srži lista bilje tj. prešanjem lista biljke vrlo je nestabilan zbog mikroorganizama koji ga razaraju, razgrađuju i uništavaju.

Prirodna stabilizacija Aloe vera gela

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i potpuno prirodnoj stabilizaciji, jedinstvenoj u svijetu koja je patentirana, pravno zaštićena i vlasništvo je kompanije Forever Living.

Ovaj proizvod je napravljen iz središnjeg djela lista, bez zelenih dijelova, bez vode i kemikalija.

Tehnologija i način stabilizacije je rezultat 12 godina znanstvenih i laboratorijskih ispitivanja i istraživanja, a cilj je bio sačuvati sve biokemijske hranjive i zaštitne elemente koje biljka prirodno posjeduje i da sadržaj u pakiranju bude potpuno identičan i nepromjenjiv u odnosu na list biljke. Zato se stabilizacija vrši dodavanjem prirodnog vitamina C iz biljke papaja koji se koristi kao prirodni konzervans.

U proizvodima kompanije Forever se ne dodaje voda. Dodavanjem vode kemikalija i aditiva gube se i uništavaju sva njezina priroda svojstva i djelotvornost, čak i mala količina alkohola uništava sve hranjive i zaštitne sastojke koje aloa posjeduje, što konkretno znači da u pakiranju od 1l aloe kao i u ostalim proizvodima ove kompanije se nalazi doslovno 1 litra aloe gela iscijeđenog iz lista.

Potvrda najbolje Aloe Vere na svijetu

Forever Living Product je najveći svjetski proizvođač Aloe Vere koji proizvodi 92% svjetske proizvodnje aloe vere i ima zadovoljene sve kriterije kako se ne bi izgubila kvaliteta gela. Forever Living Products pridržava se najviših standarda te aktivno traži vanjske certifikate kako bi vam to i dokazali.

Naši aloe vera proizvodi prvi su koji su nagrađeni s „The Internal Aloe Science Council’s Seal od Approvalnatio“. Potražite njihov pečat na svim našim aloe proizvodima.

Mi inzistiramo na najboljem i to je upravo ono što ćete i dobiti.

Najčešća pitanja

Proizvod možete naručiti telefonski na broj 095 846 4674 , preko kontakt forme ili na mail [email protected]
Prilikom narudžbe preko maila, obavezno ostavite vaš kontakt broj.

Za narudžbe ukupne vrijednosti iznad 1.500,00 kuna troškovi dostave idu na račun Prodavatelja.
Za narudžbu ukupne vrijednosti ispod 1500,00 kuna cijena za jednu pošiljku na teritoriju Hrvatske je 35,00 kuna.

Ako ste iz Zagreba, narudžbu možete preuzeti besplatno na adresi Trakošćanska 16.

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Isporuka se obavlja po dobivenom dokazu o uplati. Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 48 h, i to od vidljive uplate na računu Prodavatelja

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
Internet ili mobilnim bankarstvom
Općom uplatom

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja su nastala u transportu

Možete ostvariti 15% popusta već pri prvoj kupnji (registrirani korisnik) ako kupite prozivode u vrijednosti većoj cca 660,00kn, odnosno narudžba mora biti veće od 55€ preračunat u HRK, po tečaju 7.6 za netto iznos.

Kako do popusta od 35%?

Popust od 35% ostvarujete kupnjom proizvoda u iznosu od 500 e , odjednom ili u dva kalendarska mjeseca. Nakon ostvarenog uvjeta, na svaku sljedeću narudžbu imate pravo na popust od 35%.
Popust od 35% prestaje vrijediti ukoliko u 2 g. nije napravljena niti jedna narudžba.

Vezani proizvodi
Image
Kupnjom paketa ostvarujete 15% popusta!
Regulacija krvnog tlaka

Regulacija
krvnog tlaka

Paket za ljeto

Paket
za ljeto

Ublažite stres

Ublažite
stres

1.Paket kod problema s kožom

Paket kod
problema s kožom

C9 - cokolada

C9
Detox u 9 dana

26a.Prva pomo u kuici 26a

Prva pomoć
u kući