Forever Living certifikati kvalitete

Forever Living je največi uzgajivač, prerađivač i distributor aloe vere u svijetu čije plantaže premašuju više od 250 tisuća hektara Posjeduje svoje plantaže i certifikate najkvalitetnije aloe vere gdje pokrivaju 92% svjetskog tržišta.

Forever Living odano vam pruža samo najbolje proizvode. Pri tome ne mislimo samo na učinkovitost proizvoda.

Pridržavamo se najviših standarda te aktivno tražimo vanjske certifikate kako bismo vam to i dokazali.

Forever Living certifikati najkvalitetnije aloe vere na svijetu

Kompanija posjeduje certifikate što je jamstvo kvalitete, proizvodi FLP imaju KOSHER certifikat i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama. Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC) čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloe na svijetu, te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

FDA odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu. FLP je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama.

Forever Living u svojoj ponudi ima ČETIRI VRSTE NAPITKA, asortiman za higijenu i njegu kože .Forever Living certifikati kvalitete.

Aloe-Vera-Gel -2(1)

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel – koncentrat bez konzervansa i vode, pogodan za sve dobne skupine.

berry 300x300

Aloe Vera s brusnicom ( Berry Nectar)

Forever-Freedom

Aloe Vera s prirodnim sumporima ( Forever Freedom)

Forever Aloe Bits N Peaches

Aloe Vera Gel s breskvom ( Aloe Bits n Peaches)