Izjava o zaštiti privatnosti

Brinemo o vašoj privatnosti i zalažemo se za zaštitu vaših osobnih podataka. Ova izjava o zaštiti privatnosti obavijestit će vas kako postupamo s vašim osobnim podacima i vašim pravima na privatnost.

Tko je Aloe Forever?

Aloe Forever je dio obitelji Forever Living Products koji je najveći proizvođač Aloe vere na svijetu s tradicijom najkvalitetnije aloe vere punih 40 godina.

Aloe Forever se bavi prosredovanje proizvoda kompanije Forever Living Products s kojom Aloe Forever ima sklopljen ugovor.

Vaše podatke prikupljamo kod ispunjavanja pop up  forme, kontakt forme ili kod slanja e-maila. Vaši e-mail podaci odlaze u našu mailin listu, kako bi vas mogli informirati o našim novostima, akcijama, zanimljivostima,nagradnim natječajima ili o traženim savjetima o korištenju i namjeni proizvoda.

Koje podatke prikupljamo o vama?

Vaše ime, adresu-e-pošte, broj mobitela, grad

Vaša prava

Vaše ćemo osobne podatke zadržati samo onoliko dugo koliko vi to želite, dog god ne zatražite brisanje vaših podataka.

Vaše je pravo u bilo kojem trenutku i bez razloga zatražiti potpuno brisanje podataka, koje ste unjeli u vrijeme  prijave ili narudžbe. Promijenu ili brisanje vaših osobnih podataka zatražite preko kontakt forme ili na [email protected]

Zahtjevi za brisanje s mailin liste koji su poslani na e-mail ili preko kontakt forme, bit će obrisani najkasnije u roku 7 dana od dana primitka zahtjeva.

Komunikacija i marketing

S vama ćemo komunicirati putem e-pošte ili putem direktnog kontakta ako ste to naveli da želite

S kim dijelimo vaše podatke?

Vaši podaci ostaju iskljućivo unutar firme Aloe Forever i  koriste se samo u informativne svrhe ne djele se s trečim osobama i kod nas su potpuno zaštićeni.

U trenutku kupnje proizvoda preko web shopa, ispunjena forma s vašim osobnim podacima odlazi kompaniji Forever Living Porodacts za koju posredujemo. O njihovim uvjetim  možete saznati ovdje. Sigurnosne informacije

Gdje pohranjujemo vaše podatke i na koje vremensko razdoblje?

Vaše podatke pohranjujemo na mailing listu, kod nas ostaju sve dog ne zatražite da ih izbrišemo.

U slučaju da imate bilo kakvih upita u vezi s vremenom zadržavanja vaših podataka, kontaktirajte nas putem naše Kontakt forme.

 

Pravilo za kolačiće

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo.

Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranicama.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.